M.E.Doc - додаткові модулі, якими не часто користуються

M.E.Doc - додаткові модулі, якими не часто користуються

Якщо Ви використовуєте M.E.Doc тільки для подачі звітності чи реєстрації податкових накладних, ми покажемо Вам незвіданий, але дуже корисний функціонал програми. Буде цікаво, читайте далі.

Крім найбільш поширених “Звітність” та “Облік ПДВ”, M.E.Doc має такі додаткові модулі:

 

M.E.Doc.Інтеграція

Дає можливість передавати документи з облікової системи до M.E.Doc і навпаки. Тобто створені в обліковій програмі первинні документи (накладні, розрахунки коригувань, акти, рахунки, тощо) та звіти ви можете передати в медок для подальшого підписання та відправки отримувачу.

А отримані в медок первинні документи від контрагентів Ви можете передати в облікову систему і уникнути ручного створення облікових документів (накладних чи актів). Більше про модуль за цим посиланням

 

M.E.Doc.Зарплата:

Модуль для нарахування заробітної плати та кадрового обліку. Передбачає нарахування заробітної плати та створення розрахункової відомості, ведення особових карток та розрахункових листів, перерахування заробітної плати при змінах графіків та утримань при законодавчих змінах.

Використання даного модуля дає можливість автоматичного створення звітів 1ДФ, ЄСВ, 1-ПВ. Більше про модуль  тут

 

M.E.Doc.Облік акцизного податку:

забезпечує роботу з документами системи електронного адміністрування реалізації палива та спирту етилового (СЕАРП та СЕ) . Тут реалізується обіг та реєстрація акцизних накладних та коригувань, ТТН на спирт та алкоголь.

Також передбачена можливість звірки з єдиним реєстром акцизних накладних (ЄРАН). Детальніше про модуль тут


M.E.Doc.Корпорація:

Модуль для звітування організацій зі структурними підрозділами. Дає можливість структурним підрозділам подавати звіти до головної організації. Вона в свою чергу контролює прийом звітів від підрозділів, консолідує їх та подає до контролюючого органу.

Ви можете спробувати функціонал модулів “Інтеграція”, “Зарплата”, “Облік акцизного податку”, “Корпорація вже зараз. Це дасть Вам у повному обсязі використати програму M.E.Doc, оптимізувати свою роботу та покращити взаємодію з контролюючими органами.

Статтю для вас написав Малюк Віктор - провідний спеціаліст групи компаній "Інтелектуальний сервіс"


Підписуйтесь на наш ТELEGRAM або пишіть до ЧАТ-БОТУ з будь-якими питаннями.

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: