Програмний РРО для стоматології: кейс ФОП Павленко і Ко

Програмний РРО для стоматології: кейс ФОП Павленко і Ко

РРО для ФОП у сфері медичних послуг - одна з ТОП тем для пошукових запитів останнім часом, з огляду на поточні законодавчі вимоги. Передусім, це актуально для стоматологів, які займаються підприємницькою діяльністю.

Відповідно, і в нашій роботі є багато прикладів реалізованих програмних РРО  стоматологів-підприємців. Тож, далі розкажемо про співпрацю з ФОП Павленко Володимиром Петровичем - це один із найбільш пам'ятних та яскравих прикладів, який вартий стати зразком початку роботи з РРО підприємця, що надає стоматологічні послуги.

ЗАВДАННЯ

Відповідно до законодавчих вимог фіскалізації розрахункових операцій за стоматологічні послуги, необхідно було реалізувати функціонал РРО в стоматологічному кабінеті.

При цьому, слід зазначити, що сам підприємець Володимир Петрович був уже обізнаним у варіантах РРО, деякі навіть тестував, та й взагалі слідкував не тільки за законодавством, а й за ринком РРО. Тому більшість вимог до касового рішення вже були сформовані, а саме:

  1. Потрібен саме програмний РРО, адже касовий апарат обійдеться значно дорожче;

  2. Програма повинна бути доступною для користувача, яким буде сам підприємець;

  3. Потрібна належна підтримка з нашої сторони у використанні програми.

РІШЕННЯ

З чітко описаних вимог, ми одразу ж запропонували рішення – веб-сервіс СОТА Каса. Цей програмний РРО досить простий в процесі реєстрації каси в ДПС, а у використанні - ще простіший. Що спільно з Клієнтом було зроблено:

  1. Одразу ж надали підприємцю тестовий варіант СОТА для того, щоб практично “обкатати” касу та приміряти її до своєї практики.

  2. Вирішили питання, які одразу виникли. Це нормально з огляду на перше використання програми.

  3. Зареєстрували власний програмний РРО у веб-сервісі СОТА Каса. Сам Володимир Петрович створив крутий довідник номенклатур. Хто ж краще знає прейскурант, ніж його автор і користувач?)

РЕЗУЛЬТАТ

У стоматологічному кабінеті ФОП Павленко Володимира Петровича в грудні 2020-го СОТА Каса в робочому режимі успішно пішла в експлуатацію, ще до настання РРО-дедлайнів 2021-го.

Більше про СОТА Каса тут

ВІДГУК КЛІЄНТА

ФОП Павленко Володимира Петрович:

"Як ФОП, який здійснює надання платних послуг у сфері охорони здоров’я, з 01.01.2021 зобов'язаний застосовувати РРО при готівкових розрахунках. Це сфера, з якою ніколи не мав справу, тому виникло багато питань:

  1. який вид фіскального апарату/програми вибрати;

  2. як навчитись користуватись?

  3. дізнатись правила касової дисципліни.

Ця проблема почала назрівати ще з кінця минулого року. Стаціонарний апарат одразу відпав, коштує відносно дорого, необхідно сплачувати щомісячно абонплату, а у мене транзакцій відносно не багато.

Почав цікавитись програмним РРО з січня 2020 року, але з цього нічого не вийшло. Радився з колегами по професійному цеху, але і вони не володіли  інформацією. Почав зустрічати рекламні ролики про ПРРО, всі обіцяють «щастя» зі своїм продуктом, але це мене не переконувало.

І ось, нарешті, натрапив на вебінар про ПРРО СОТА Каса (запис вебінару, до речі, можна глянути тут), який уважно послухав і він мені сподобався. Це не було рекламою: «Птица счастья, выбери меня!». Розповів багатьом своїм колегам про СОТА Каса і вони не тільки схвалили мій вибір, але і самі зупинились на ньому.

Я і всі мої колеги придбали програму. Її допомогли в режимі онлайн зареєструвати. Видихнули з полегшенням. Пішли перші чеки, ще немає автоматизму, відправляємо через  e-mail.

Пацієнти старшого віку не знають не тільки свою адресу, але  й номер свого мобільного телефону. Можливо, заради  такої категорії прийдеться придбати міні-принтер.

Хочеться також повідомити, що я і абсолютно всі мої колеги, які придбали СОТА Каса, були дуже приємно здивовані роботою спеціалістів з програмних РРО, їх доброзичливістю і терпінням до нашої безпорадності. Всім рекомендую! А колективу натхнення і успіху в подальшій роботі!"


Ще більше кейсів та відгуків, можете почитати за цими посиланнями:

Як ПРРО допоміг заощадити? Кейс від кафе-кав’ярні Biella Caffe

Програмний РРО СОТА Каса: кейс впровадження на підприємстві "ТОРГОВИЙ ДІМ "ПРОЗЕРПІНА"


Автор: Малюк Віктор - кваліфікований спеціаліст з впровадження ПРРО та ЕДО

 

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: