Формуємо платіжну відомість в «M.E.Doc.Зарплата»

Формуємо платіжну відомість в «M.E.Doc.Зарплата»

При виплаті заробітної плати важливим документом є Платіжна відомість на виплату зарплати

Адже саме ці документи підтверджує факт отримання коштів співробітником. Також їх вправі вимагати податкові інспектори під час перевірок контролюючим органом.

В цьому питанні M.E.Doc знову ж може полегшити вам роботу. 
 

Підрозділ «Звіти»

Для отримання відомості вам достатньо, щоб заробітна плата була розрахована в модулі «M.E.Doc.Зарплата». Вам залишиться лише перейти в розділ «Зарплата» - «Звіти». 

Тут ви зможете сформувати будь-який із зазначених звітів. Чималий перелік, правда ж?

Для документального підтвердження отримання коштів працівниками виберіть потрібну вам відомість на виплату. Це може бути:

  • Платіжна відомість на виплату авансу;
  • Платіжна відомість на виплату зарплати;
  • Платіжна відомість на виплату доплати за роботу на територіях радіоактивного забруднення;
  • Платіжна відомість на виплату зарплати (каса/банк);
  • Платіжна відомість на виплату зарплати (по періодам);
  • Розрахунково-платіжна відомість форма № П-6;
  • Розрахунково-платіжна відомість форма № П-7.

 

Формування відомості

Для прикладу сформуємо Платіжну відомість на виплату зарплати. За допомогою подвійного кліку лівої клавіші мишки обираємо потрібну відомість.

Після цього відкриється вікно, де ви можете налаштувати інформацію, що буде міститись у звіті.

Тут можна вибирати період, а також сортувати дані по табельному номеру, прізвищу чи за порядковим номером у платіжній відомості. Не забудьте зазначити потрібний тип виплати.

Також у звіті можна відобразити дані по обраним працівникам, підрозділам чи по підприємству в цілому. За потреби вкажіть додаткові параметри й натисніть кнопку «Сформувати».

Документ відкриється в редакторі, де його можна роздрукувати, відправити на електронну пошту чи зберегти в одному з запропонованих форматів (pdf, doc, xls тощо). 
 

Крім зазначених звітів модуль «M.E.Doc.Зарплата» дає змогу створювати чимало інших довідок, відомостей, розрахункових листів, кадрових документів, що звісно ж полегшує роботу та заощаджує час бухгалтеру.

Також дивіться наші відеоматеріали щодо «M.E.Doc.Зарплата», де ми детально розповідаємо про функціонал та можливості модулю.

 

Якщо у вас залишились питання – напишіть їх нам у чат-бот за посиланням. Або ж звертайтесь на лінію консультацій за номерами телефонів: 098036400409503640040730364004.

 

Автор: Анна Женгал, сертифікована спеціалістка групи компаній Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: