Реєстрація СОТА Каса : 3 простих кроки

Реєстрація СОТА Каса : 3 простих кроки

Реєстрація Сота Каса : 3 простих кроки

СОТА Каса можуть використовувати підприємства та ФОП, які працюють на різних системах оподаткування. СОТА Каса має повний спектр можливостей для роботи будь-якого магазину, готелю, кафе, аптеки, страхової компанії, перукарні тощо. Дозволяє працювати з планшета, ноутбука, смартфона.
Потрібен вихід в Інтернет та КЕП (кваліфікований електронний підпис, за допомогою якого можна проходити авторизацію у програмному сервісі СОТА каса, підписувати е-чеки та звіти до ДПС ).
Як зареєструвати саму касу і почати роботу з клієнтами? Реєструємо СОТА Касу за три кроки.

Крок №1. Реєструємо господарську одиницю:

  • формуємо та подаємо у електронному вигляді до ДПС форму 20-ОПП із розділу «Документи» СОТА Каса.
  • отримуємо позитивну квитанцію.

Крок №2. Реєструємо касу:

  • формуємо та подаємо у електронному вигляді до ДПС «Заяву про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій» із розділу «Документи» СОТА Каса.
  • отримуємо позитивну квитанцію, в якій міститься інформація про те, що вашій касі був присвоєний унікальний фіскальний номер (фіскальний номер автоматично формується інформаційною системою ДПС та зберігається до дати скасування реєстрації і не змінюється при перереєстрації).

Крок №3. Реєструємо касира:

  • формуємо та подаємо у електронному вигляді до ДПС «Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованих/удосконалених сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО» із розділу «Документи» СОТА Каса (вказуємо «Тип підпису» касир або старший касир: касир може працювати тільки зі своєю зміною, старший касир – може працювати з усіма змінами).
  • отримуємо 2 позитивні квитанції.

Це все. Можна відкривати касу і обслуговувати клієнтів!
РРО #програмнийРРО #СОТАКаса #Cashalot #Cashalotоновлення #програмCashalot #СОТАКасаонлайн #sota #sotakasa #купитьСОТАКаса #придбатисотакаса #придбатиCashalot


Якщо у Вас є питання щодо програмних кас та електронного документообігу- зателефонуйте нашим консультантам і вони з радістю Вам допоможуть

‼️з 9.00 до 18.00 БЕЗ ВИХІДНИХ‼️

+380950364004
+380980364004
+380730364004

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: