Увага! Тимчасово заблоковано фінансування лікарняних та виплат від ФСС

Увага! Тимчасово заблоковано фінансування лікарняних та виплат від ФСС

Ключові слова: Фонд соціального страхування, фінансування виплат, заблоковано виконання обов'язків

Фонд соціального страхування України офіційно повідомив, що внаслідок незаконної реєстраційної дії приватного нотаріуса із Дніпропетровської області у державному реєстрі юридичних осіб щодо керівника виконавчої дирекції, заблоковано виконання Фондом своїх обов’язків перед застрахованими особами та потерпілими на виробництві


Читати також:

За порушення при використанні РРО вже штрафують, а незабаром штрафи зростуть — ДПС

Мінцифри розробляє новий класифікатор професій для ІТ та діджитал-маркетингу

Уряд скоригував порядок планування перевірок Держаудитслужбою

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!


Зазначаємо, що вчинена приватним нотаріусом реєстраційна дія проведена з грубим порушенням вимог Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 09.02.2016 №359/5, а отже, підлягає скасуванню.

З метою врегулювання ситуації та розблокування фінансування усіх виплат та соціальних послуг застрахованим особам, потерпілим на виробництві виконавча дирекція Фонду соціального страхування України відповідно до чинного законодавства здійснює заходи щодо скасування неправомірної дії приватного нотаріуса.

Директора виконавчої дирекції ФСС звільнено

В окремому повідомленні ФСС говориться, що у зв’язку з надходженням повідомлення про закінчення тимчасової непрацездатності, відповідно до постанови правління Фонду соціального страхування України від 14.05.2020 № 7 «Про звільнення директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України О. Думи» 10 вересня 2020 року Олену Думу звільнено з посади директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України та проведено з нею розрахунок при припиненні трудових відносин.

 

 

 

Джерело: Дебет-Кредит

Редактор: Михайло Яремчук, контент-спеціаліст ГК Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок#купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

Читайте також: