Подаємо єдину звітність вже з 1 квітня

Подаємо єдину звітність вже з 1 квітня
Ключові слова: додатки, термін подачі, електронна форма 
 

Вже першого квітня платники податків можуть подавати об'єднану звітність з ПДФО та ЄСВ. Подати таку звітність потрібно не пізніше 40-го дня з моменту закінчення звітного періоду.

Наказ Мінфіну від 13.01.2015 №4 «Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків — фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску і Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків — фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску» затверджує форму та Порядок заповнення звіту.

Програмне забезпечення M.E.Doc не дарма вважається найпопулярнішим сервісом для подачі звітності. Адже простий інтерфейс, надійність системи та постійне оновлення програми актуальними формами та довідниками гарантують вам зручну та оперативну роботу. Детальніше про M.E.Doc дізнавайтесь тут

Єдина звітність містить в собі 6 додатків, які є невід’ємною його складовою. Вони подаються разом зі звітом до контролюючого органу.

Звіт та додатки заповнюються по місяцям звітного періоду. 

Зверніть увагу, що всі реквізити мають бути обов'язково заповнені.

Подати звітність платникам податків потрібно до 11 травня включно за І квартал 2021 року.

Про появу електронної форми звіту ми обов’язково повідомимо.

 

Джерело: Офіційний портал Державної податкової служби України

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

 

Читайте також: