Майстер перенесення даних в СОТА

Майстер перенесення даних в СОТА

З кожним днем наше життя стає більш мобільним і тому, щоб не стояти на місці і не бути прив'язаним до комп'ютера хочемо запропонувати Вам можливість перейти до веб-сервісу СОТА.

Сьогодні ми хочемо ознайомити кожного з Вас з новою можливістю в програмному забезпеченні, яке добре Вам усім знайомо. Відтепер будь який звіт, ПН або первинний документ можливо передавати з M.E.Doc до СОТА, або навпаки. Це можливо завдяки модулю "Майстер перенесення організації у веб-сервіс СОТА". Давайте ж зараз ознайомимося з цими можливостями більш детально. (Мал. 1)

Мал. 1

За допомогою майстра стає можливим перенесення документів та довідників підприємства, що були створені користувачами у програмі M.E.Doc, з програми M.E.Doc у веб-сервіс СОТА або навпаки.

За допомогою майстра виконується перенесення документів, що містяться у таких реєстрах:

  • «Реєстр звітів»;
  • «Реєстр первинних документів»;
  • «Реєстр документів РРО»;
  • «Облік акцизного податку».

Для перенесення документів користувачу необхідно авторизуватися у веб-сервісі СОТА. Користувачам, що не мають облікового запису у СОТА, буде запропоновано пройти процедуру реєстрації. Для перенесення майстром обираються документи, що створені датою яка дорівнює або менша за поточну. Перед перенесенням документів автоматично буде виконано передачу даних з користувацьких довідників.

Зверніть увагу: Для документів, що не мають фінального статусу перенесення не відбудеться!

Хочемо також звернути увагу користувачів операційної системи Windows XP: Розробник ПРИПИНЯЄ ПІДТРИМКУ програми на Windows XP. Після оновлення 11.01.028 такі користувачі зможуть працювати в програмі, але не зможуть оновити програму і отримати актуальні бланки. Тому, якщо у Вас не має змоги перейти на більш актуальну версію операційної системи - Ви можете перейти до веб-сервісу СОТА і перенести Ваші документи за допомогою «Майстра перенесення організації».

Перенесення документів з M.E.Doc до СОТА може відбуватись і іншим шляхом: якщо Ви не маєте необхідності переносити усі документи до СОТА, то Ви можете перенести тільки один чи декілька окремих документів. Це можна зробити через меню одного з реєстрів, наприклад "Реєстру звітів" чи "Реєстр первинних документів" (Мал. 2).

Мал. 2

Для передачі тільки окремих документів треба зайти до необхідного реєстру, обрати необхідні для передачі документи і в меню "Сервіс" обрати пункт "Передати документ в СОТА" і ввести пароль від Ваших КЕП. Після передачі документів Ви отримаєте повідомлення з результатами передачі документів (Maл. 3):

Мал. 3


ПРИДБАТИ ВЕБ-СЕРВІС СОТА
 

Не забувайте, якщо Ви є користувачем програми M.E.Doc та маєте діючу ліцензію на модуль "Звітність", то Ви також маєте змогу користуватись веб-сервісом СОТА абсолютно БЕЗКОШТОВНО, протягом строку дії ліцензії M.E.Doc!


ПРИДБАТИ M.E.Doc

 

Автори: Міненко Володимир та Томачинська Людмила, сертифіковані спеціалісти ГК Інтелектуальний сервіс

 

ТОП-10 корисних публікацій про роботу з веб-сервісомСОТА:

  1. Зручний документообіг з СОТА на Вашому Смартфоні (ЧИТАТИ)
  2. Маршрути первинних документів у веб-сервісі СОТА (ЧИТАТИ)
  3. Довільне підписання та багато інших лайфхаків у веб-сервісі «Сота» (ЧИТАТИ)
  4. Чому я обираю "СОТА" і як це спростило моє життя (ЧИТАТИ)
  5. Інструмент електронного документообігу в веб-сервісі СОТА (ЧИТАТИ)
  6. Автопродовження Електронних підписів у веб-сервісі «СОТА» (ЧИТАТИ)
  7. Як почати роботу в СОТА (ЧИТАТИ)
  8. Графічне відображення у веб-сервісі СОТА (ЧИТАТИ)
  9. Реєстр первинних документів в СОТА (ЧИТАТИ)
  10. Переваги роботи для ФОП в СОТА (ЧИТАТИ)

Долучайтесь до насвInstagramтаfacebook,на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

!Дізнатися більше новин Ви також зможете на нашому каналі в>>>Telegram

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: