День рибалки у ГК "Інтелектуальний сервіс"

День рибалки у ГК "Інтелектуальний сервіс"

Електронний цифровий підпис, база даних та електронний документообіг – ці та багато інших аспектів давно вже стали невід’ємною частиною життя для співробітників ГК «Інтелектуальний сервіс».


Вам може бути цікаво:

"Мій кабінет" - сервіс для прогресивних бухгалтерів

Досягнення Провідних Компаній України, Завдяки Використанню Хмарних Серверів: Досвід GigaCloud

Як Змусити Бізнес Працювати Швидше, Використовуючи M.E.Doc. Бізнес Та Інтеграцію?

Отримуйте всі актуальні новини та статті на нашому каналі в Telegram або ж:

 



Але після трудового дня працівники з задоволенням відпочивають за улюбленою справою. Одним з таких бухгалтерських хоббі стала риболовля.

Борозна Олександр: «Рыбалка - отдых и увлечение для души. Направление с детства - семейство карповых, но и за карасиками или другой какой рыбой не откажусь поохотиться».

Віктор Малюк: «В сім'ї в мене не було рибаків зовсім. І я не знав, що таке рибалка. Одного прекрасного дня років 20 тому мій Хрещений батько подарував мені пару вудок (а він якраз рибак, от йому й дякую)  І тут понеслось...»

Євгеній Дяченко: «Я занимаюсь немножко другим видом рыбалки - подводной охотой. Именно под водой открывается вся красота подводного мира».

Іван Заболотовський: «На рыбалке бывают разные случаи, рыба есть, рыбы нет... - без впечатлений ни разу не оставался. Но кроме рыбы можно поймать и рака и черепаху, на туже наживку. Можно ловить на что угодно, хоть на палку – любую найденную леску и заточенный об камень кусочек проволоки».

Традиційно, в Україні, в другу неділю липня відзначають ДЕНЬ РИБАЛКИ, і ми раді вітати всіх любителів цього заняття, і бажаємо гарного кльову в будь-яку погоду, нехай кожна рибина буде більше попередньої а Ваше дозвілля дарує душевну гармонію і відновлення моральних сил!

 

  Автор: Аліна Пономаренко – сертифікований спеціаліст ГК "Інтелектуальний сервіс"


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh
Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: