Найбільш актуальні питання на лінії консультацій ГК "Інтелектуальний сервіс"

Найбільш актуальні питання на лінії консультацій ГК "Інтелектуальний сервіс"

Сьогодні ми хочемо обговорити декілька питань, які нам найчастіше задають.
 

Перше питання: “Не можу оновити програму M.E.Doc, допоможіть мені, будь ласка”:

 

Так, на жаль, зараз не всі наші Клієнти, користувачі програми M.E.Doc, можуть отримати останні оновлення програми. Це пов'язано з тим, що Microsoft закінчила технічну підтримку деяких версій операційної системи Windows і розробники програми M.E.Doc також закінчили підтримку своїх продуктів на “застарілих” операційних системах.

 

Зараз оновити програму M.E.Doc можуть користувачі:

  • Windows 7 Service Pack 1,
  • Windows 8.1,
  • Windows 10 версії вище 1607.

 

Мал. 1

 

На це є декілька причин: перша - операційні системи, що не підтримуються Microsoft вже не будуть отримувати необхідних оновлень безпеки. Це, в свою чергу, наражає користувачів на небезпеку втрати або пошкодження даних. Друга причина - це перехід програми M.E.Doc на більш сучасну платформу Net.Framework 4.8, що дозволить зробити програму кращою і швидшою.

 

Читайте: Що таке Net Framework і навіщо він потрібен?

 

Тому, якщо Ви не можете оновити програму - ми рекомендуємо Вам перейти на більш сучасну версію Windows або користуватись веб-сервісом СОТА, що буде працювати на будь-якій операційній системі. Також хочемо звернути Вашу увагу що за наявності ліцензії на ПЗ M.E.Doc, Ви автоматично маєте ліцензію до веб-сервісу СОТА. Тобто Ви можете користуватись обома продуктами одночасно.

 

Дізнатись про веб-сервіс СОТА

 

Питання друге: “При оновленні M.E.Doc виникла помилка підключення до серверу оновлень”

 

В такому випадку треба перевірити, чи можете Ви зайти на офіційний сайт програми medoc.ua. Якщо Ви не можете отримати доступ і до сайту, це вказує на проблему з Вашою IP-адресою. Така помилка може виникати внаслідок поганої репутації Вашої IP-адреси.

 

 

Мал. 2

 

Системою інформаційної безпеки розробника автоматично блокуються доступ до сайту medoc.ua та до серверу оновлень програми з таких IP-адрес. Щоб відновити доступ до сайту і серверу оновлень необхідно звернутися до вашого Інтернет провайдера і змінити Вашу IP-адресу.

 

Якщо ж Вам потрібно оновити ПЗ прямо заказ і не має часу чекати на зміну IP-адреси, Ви можете звернутись до нашої лінії консультації і ми допоможемо Вам оновити програму “вручну”.

 

Придбати M.E.Doc

 

Автор: Міненко Володимир, сертифікований спеціаліст ГК "Інтелектуальний сервіс"

 

Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: