Реальні історії з життя наших Клієнтів, що доводять чому ЕДО - це так важливо!

Реальні історії з життя наших Клієнтів, що доводять чому ЕДО - це так важливо!

Неочікуване застосування Електронного Документообігу!

 

Історія досить цікава, буквально два тижні тому до нашої Лінії Консультацій звернувся Клієнт з досить не стандартним питанням. Вони просили повернути кошти, що були помилково перераховані на розрахунковий рахунок нашої Компанії.

 

Здавалося, що тут дивного? Є стандартна процедура повернення коштів, проте саме у цьому випадку - це було неможливим! А все тому, що через екстрений перехід на віддалену роботу, у Клієнта в офісі залишись і принтер, і печатка. 

 

Вирішили повернути кошти на підставі власноруч написаного листа. Та чи мав би такий документ юридичну силу без печатки підприємства? Ми знайшли вихід! 


Читайте також:

Наш досвід роботи з хмарними рішеннями
Список корисних порад, як комфортно та продуктивно працювати на “удальонці”
Як не втратити бізнес при карантині? Топ-6 книг про те, як вести бізнес в особливий період


Лист був написаний від руки, відсканований та підписаний в програмі M.E.Doc шляхом накладання КЕП директора та печатки підприємства функцією "Довільного підписання" в розділі "Реєстр документів довільних форматів"

 

Таким чином, компанія повернула помилково перераховані кошти, нікуди не виходячи та у дуже короткі строки. Якщо Вам стало цікаво дізнатись більше про “Довільне підписання”, залишаємо посилання на інструкцію - https://intelserv.net.ua/blog/material/id/172

 

ЕДО - для всіх форм власності!

 

Це особливо унікальна та незвична історія! Отже, відбулось це на Полтавщині, як відомо, досить розвинутому аграрному краї. 

 

Так от, минулої осені зібрав один фермер (а якщо точніше, це була одна енергійна пані) пристойний врожай соняшника і привезла здати його на елеватор.

 

А на елеваторі, який до слова, входив величезний агропромисловий холдинг, не дуже привітний менеджер з закупівель ультимативно повідомив, що вони не зацікавлені в такому постачальнику, оскільки, вони велика компанія, яка співпрацює лише з юридичними особами, які надсилають електронні документи в M.E.Doc

 

На таку нечемність бізнес-леді зауважила "Так а що, ФОПи не люди?" і пообіцяла надати документи в електронному вигляді.

 

Вона ввела в Google зовсiм невідомі їй поняття та продукти і вже через годину опинилась у нашому офісі! Де і отримала КЕП та програму M.E.Doc за символічні кошти! Наш співробітник допоміг їй створити електронний документ, підписати його КЕП і відправити на елеватор. 

 

І більш того, вона продала соняшник та в додаток отримала зручний інструмент для звітності! Та, що більш важливо, довела, що “ФОПи також люди”! Це, безсумнівно ілюструє нам, про те, що ЕДО - це не щось захмарне - воно необхідне в сучасних реаліях!

 

Інструменти, що допомогли оптимізувати роботу бухгалтера вдвічі!

 

Цю історію розповів нам колега - Малюк Віктор, він же наш провідний спеціаліст з впровадження ЕДО

 

Нам необхідно було отримати Акт від нашого Клієнта в електронному вигляді. Слід також зауважити, що бухгалтер працює в 1С. В першу чергу, наша колега перевірила, які є модулі у Клієнтки - це КЕП, M.E.Doc.Звітність, модуль облік ПДВ та модуль Інтеграція з обліковими системами (якраз той модуль, який необхідний для сумісної роботи з 1С). 

 

В ході роботи виявилось, що Бухгалтер імпортує податкові накладні з 1С в M.E.Doc і навпаки “вручну” по одному! Наша колега пояснила, що можна відправляти Усі первинні документи лише кількома кліками, не витрачаючи час, налаштувавши лише модуль “Інтеграція з обліковими системами”, і за допомогою “стиковки”, яка була у нашого Бухгалтера. 

 

І згодом документ було легко передано в M.E.Doc, підписано та погоджено в дуже короткий час! На що згодом Бухгалтер сказала, що їй “відкрили очі на світ” в ситуації з передачею документів лише кількома кліками. Що не може нас не радувати.

 

Ось такі цікаві історії, при яких електронний документообіг став незамінним та дуже корисним. Не бійтесь переходити на новий формат, адже це вже наше “сьогодні”!

 

З турботою, “Інтелектуальний сервіс”

Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

 

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: