«M.E.Doc. Зарплата»: Нарахування та виплати відпускних

«M.E.Doc. Зарплата»: Нарахування та виплати відпускних

«M.E.Doc. Зарплата»: Нарахування та виплати відпускних

Надворі літо! А це значить, що настав час сезону вiдпусток! І саме в цій статті ми розповімо, як швидко, легко та зручно можна розрахувати та виплатити відпускні за допомогою модулю «M.E.Doc.Зарплата».

Існує декілька варіантів розрахунку. 

Розглянемо перший варіант нарахування

 

Для початку вам потрібно зайти в модуль «M.E.Doc.Зарплата». Потім відкрити «Реєстр документів», обрати вид документа «Відпустки» та натиснути «Створити запис». (Мал. 1)

 

Мал. 1


Читайте також: 

! Переваги роботи з КЕП від ЦСК “Україна” на порталі "Дія"

Робота з функцією “Групова заміна” в розділі “Реєстр виданих та отриманих ПН”

Що таке ЄДК та навіщо він потрібен?

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram,
звертайтесь з питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!


Після цього вибираєте певного працівника, вносите період відпустки «Дата початку» та «Дата закінчення», а далі система сама розрахує вам кількість днів відпустки та зробить розрахунки. (Мал. 2)

 

Мал. 2

 

Потім обов’язково натискаєте кнопку «Виплата» - «Виконати». (Мал. 3)

 

Мал. 3

 

А ще, згідно внесеної інформації, програма автоматично переносить ці дані в табель даного співробітника. Також, всі дані по відпустці підтягуються у розрахунковий лист співробітника та будуть відображатися у вкладках «Нарахування» та «Утримання». (Мал. 4)

 

Мал. 4

 

Тепер розглянемо другий спосіб розрахування відпускних

В модулі «M.E.Doc.Зарплата» відкриваєте розділ «Розрахункова відомість» та обираєте розрахунковий лист певного співробітника. У робочій області «Нарахування» натискаєте правою кнопкою миші та вибираєте «Додати вид оплати» або через меню «Створити запис». (Мал. 5) 

 

Мал. 5

Обираєте у вікні, що відкрилося, вид оплати «Відпустки» та зі списку вибираєте «Відпустка». Програма  запропонує заповнити дані: дата початку, дата закінчення, днів, середньоденна, сума. Заповнюєте і натискаєте «Зберегти». (Мал. 6)

 

Мал. 6

Тепер потрібно зробити виплату співробітнику. Для цього переходите в «Утримання» та виконуєте майже аналогічні дії, як у «Нарахуваннях» - в робочій області натискаєте правою кнопкою миші і вибираєте «Додати вид оплати», відкривається вікно «Додавання утримання». Вибираєте «Виплати» - «Виплата в міжрозрахунковий період», заповнюєте дані: відсоток або суму виплати, додаєте документ, на підставі якого здійснюється виплата, та натискаєте «Зберегти». (Мал. 7)

 

Мал. 7

Після цих дій у розрахунковому листі співробітника буде відображатися виплата відпускних.

Таким чином, модуль «M.E.Doc.Зарплата» значно полегшить і автоматизує вашу роботу рахувати відпускні та у вас з’явиться вільний час для відпочинку!

 

Придбати M.E.Doc.Зарплата

 

Автор: Женгал Анна, сертифікований спеціаліст ГК Інтелектуальний сервіс

 Слідкуйте за новинами нашого сайту, а якщо залишились питання - напишіть нам у чат-боти Telegram або Messenger Facebook.

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медокцена #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: