Формування заявок РРО в програмі «M.E.Doc»

Формування заявок РРО в програмі «M.E.Doc»

Ключові слова: РРО, M.E.Doc, згенерувати заявки, ПРРО

Доброго дня, шановний читачу.

В програмі «M.E.Doc» реалізована можливість сформувати заявки на сертифікати РРО. Згенерованими ключами можливо буде підписувати розрахункові документи в роботі з програмними реєстраторами розрахункових операцій (ПРРО).

Для створення заявки та генерації секретного ключа РРО треба пройти за таким шляхом: “Адміністрування” - “Сертифікати” - “Заявки на сертифікати РРО” та натиснути кнопку “Сформувати заявки” на панелі інструментів. (Мал. 1).

 

Мал. 1


Читайте також: 

«M.E.Doc. Зарплата»: Нарахування та виплати відпускних

Переваги роботи з КЕП від ЦСК “Україна” на порталі "Дія"

Робота з функцією “Групова заміна” в розділі “Реєстр виданих та отриманих ПН”

Що таке ЄДК та навіщо він потрібен?

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram,
звертайтесь з питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!


У вікні формування заявок необхідно коректно заповнити дані та натиснути кнопку “Далі”. (Мал. 2). 


Мал. 2

 

Далі треба буде обрати типи сертифікатів (Печатка РРО, Касир або Старший Касир) для яких потрібно зробити заявки, та вказати термін дії сертифікатів. Для продовження процесу формування заявок натисніть кнопку “Далі” (Мал. 3). 


Мал. 3

 

Відкриється вікно “Генерація секретного ключа”, де потрібно буде ввести пароль на новий ключ, після чого вибрати шлях для збереження та натиснути “Далі” для його генерації. Вікно “генерація відкритого ключа” відображається для кожної заявки, що створюється. (Мал. 4)


Мал. 4


Після генерації всіх обраних заявок, відкриється вікно, у якому можливо обрати та роздрукувати всі сформовані заявки. При необхідності, всі згенеровані документи можно відкрити, експортувати та надрукувати в розділі “Заявки на сертифікат”. (Мал. 5)


Мал. 5

 

Придбати M.E.Doc

 

Дякуємо за увагу! Більш детальну інформацію читайте у розділі Блог бухгалтера за посиланням https://intelserv.net.ua/blog та у нашому Telegram каналі «Інтелектуальний сервіс».

 

Гарного Вам дня!

Автори: Мокляк Олександр та Кириченко Назар, сертифіковані спеціалісти ГК "Інтелектуальний сервіс"

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок#купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: