Як відобразити інформацію про підписантів у програмі «M.E.Doc»?

Як відобразити інформацію про підписантів у програмі «M.E.Doc»?

Доброго дня! 

В наш час майже кожного дня ми працюємо з електронними документами, отримуємо їх від наших контрагентів та відправляємо за потреби. Але інколи виникає питання в розшифруванні Кваліфікованого електронного підпису на документі. Тож сьогодні хочемо розповісти Вам про можливість налаштування функції відображення інформації про підписантів безпосередньо в програмі «M.E.Doc».

Це налаштування дуже легко зробити. Потрібно зайти в головне меню програми «M.E.Doc», розділ «Адміністрування» - «Параметри системи» - «Документообіг» та поставити відмітку «Накладати інформацію про підписантів», після чого «Зберегти та вийти» або натиснути кнопку «Застосувати». (Мал. 1)

 

Мал. 1


Читайте також:

Спрощена робота з ЄСВ у програмі «M.E.Doc»

Кому потрібні ПРРО та коли ними користуватись

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram,
звертайтесь з питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger


Встановлена позначка включає відображення у екранній формі вихідних та отриманих документах  даних підписанта: сертифікат, видавець сертифікату, серійний номер, час підпису (для вихідного документа).

Саме ця інформація є підтвердженням електронного підпису. Тож розглянемо результат такого налаштування на прикладі. (Мал. 2)

 

Мал. 2

Також хочемо звернути Вашу увагу ще одну корисну функцію. Іноді бувають ситуації, що Вам необхідно роздрукувати документ чи звіт з відображенням печатки/штампу.

Це також можна зробити в декілька кліків. Для цього перейдіть до «Параметрів системи», одразу в загальних налаштуваннях зверніть увагу на пункти «Накладати зображення підписів під час друку або друку в PDF» та «Накладати зображення штампів під час друку або друку в PDF». (Мал. 3)

 

Мал. 3

Саме за допомогою цих двох встановлених галочок Ви можете роздрукувати Ваш документ з візуальним відображенням підпису. Але зверніть увагу візуальне відображення не є юридично сильним, юридичну силу надає саме розшифрування КЕП, про яку ми розповіли на початку статті.

Сподіваємося інформація була для вас корисною і ви використаєте даний лайфхак у своїй роботі.

При виникненні запитань, звертайтесь за консультацією до чатботу в Телеграм.

КУПИТИ M.E.DOC

Слідкуйте за новими публікаціями та дізнавайтесь більше!

 

Автор: Іванченко Катерина, сертифікований спеціаліст ГК Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок 
#купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: