Перевищення ФОПом ліміту в 1 млн. 320 тис. грн. Як діяти далі?

Перевищення ФОПом ліміту в 1 млн. 320 тис. грн. Як діяти далі?
Ключові слова: ПРРО, ФОПи-єдинники, кейси
 

Нагадуємо нашим користувачам, що до 1 січня 2022 року для ФОП-єдинників II-IV груп було відтерміновано обов’язкове застосування РРО/ПРРО, обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує встановлений законом ліміт 1 млн. 320 тис. грн (220 розмірів мінімальної зарплати).

Податківці повідомляють, що у разі перевищення ліміту при розрахунку за готівку підприємці зобов’язані використовувати РРО чи ПРРО!

Слід також пам’ятати, що у випадку перевищення зазначеного ліміту, обов’язок застосовувати РРО\ПРРО буде продовжується на всі наступні періоди діяльності суб’єкта господарювання як платника єдиного податку.

То чому краще обрати ПРРО?

Використання програмних РРО значно полегшить вашу роботу, у порівняння з аналоговим касовим апаратом. Серед запропонованих ринком ПРРО рекомендуємо зробити вибір між СОТА Каса та Cashalot. Давайте коротко переглянемо характеристики зазначених ПРРО:

СОТА Каса:

  • це веб-ресурс, отже відсутня прив'язка до конкретного пристрою;
  • має можливість роботи з смартфону;
  • передбачає можливість зареєструвати 1000 чеків на місяць.
     

Cashalot:

  • немає обмежень по кількості чеків та кас;
  • має можливість видавати чеки покупцю на e-mail;
  • передбачає можливість працювати офлайн у разі відсутності інтернету чи зв’язку з ФСКО;
  • оновлюється автоматично.
     

Функціонал цих ПРРО повністю покриває потребу вашого підприємства у фіскалізації розрахункових операцій. А ми гарантуємо миттєву фіскалізацію чеків у ДПС без якихось зусиль.

І хоча ці сервіси існують на ринку відносно нещодавно, та вже встигли підкорити своїм функціоналом підприємців різних сегментів бізнесу. 

Що говорити? Ознайомлюйтесь з кейсами впровадження для наших клієнтів за посиланням

 

Автор: Ірина Желізняк, спеціаліст з цифрових продажів та сервісу групи компаній Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп  #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: