Кейс впровадження ПРРО для бази відпочинку «NIKA 2»

Кейс впровадження ПРРО для бази відпочинку «NIKA 2»


В таку спекотну пору року, погодьтесь, всім нам хочеться бути на відпочинку!

Пропонуємо поєднати приємне з корисним, адже цього разу поговоримо про нашу співпрацю з ФОП Горшеніною Оленою Миколаївною, яка є власницею бази відпочинку «NIKA 2» на узбережжі Чорного моря. Розташовується вона на Будакській косі, пляж якої визнали кращим у Білгород-Дністровському районі.

А якщо ви вже захотіли тут відпочити, залишаємо вам посилання на сторінку Facebook.
 

Яке завдання потрібно вирішити?

На території бази відпочинку розташовано декілька корпусів готелю, різноманітні зони відпочинку для дорослих та дітей, а також кафе. Саме для нього Олені Миколаївні знадобився ПРРО, адже багатьом клієнтам зручніше розраховуватись за харчування банківською карткою. Тут і з’являється перша вимога до програмного РРО — каса має бути з підтримкою POS-терміналу (платіжного терміналу).

Також для Олени Миколаївни було важливим наявність адміністрування каси та касира. Це для того, щоб в будь-який момент, навіть зі смартфона, можна було перевірити чи закрив касу касир.
 

Згідно із зазначеними потребами ми запропонували наступне рішення

Одразу ж нам стало зрозуміло, що для Олени Миколаївни краще підійде програмний РРО Cashalot.

Всім клієнтам, які цікавляться програмними РРО, ми пропонуємо провести безкоштовну демонстрацію наших програм (Сота Каса та Cashalot). Робимо це для того, щоб клієнт, не купував «кота у мішку», а міг оцінити функціонал програми та обрати те, що йому потрібно.

В цьому випадку ми також провели демонстрацію. А вже через тиждень на базі відпочинку клієнти Олени Миколаївни почали розрахуватися у кафе карткою через ПРРО Cashalot.
 

Що ми маємо наприкінці?

Додатково Олена Миколаївна замовила послугу «Адаптація «Під ключ» для ПРРО Cashalot, що допомогло вже за декілька днів налаштувати касу та розібратись принципом її роботи. 

Загалом ми допомогли зробити наступне:
– зареєстрували касу та електронний підпис касира;

– заповнили довідник номенклатур;

– провели повне навчання касира: як відкривати й закривати зміни, як створювати та фіскалізувати чеки, як робити повернення тощо.
 

Бухгалтер бази відпочинку Ірина залишила для вас свій відгук:

«Ми встигли оцінити всі переваги програми, адже вже як місяць працюємо в Програмному РРО Cashalot. Цілком задоволені, тому що цей ПРРО повністю покриває потреби нашого підприємства.

Зручно, що є послуга з адаптації, завдяки якій нам не потрібно було «ламати голову» як зареєструвати касу та ключ касира правильно і без помилок. Також важливо те, що є технічна підтримка спеціалістів, які завжди готові допомогти. Дякуємо Вам!»

 

Автор: Ірина Желізняк, спеціаліст з цифрових продажів та сервісу групи компаній Інтелектуальний сервіс

РРО #програмнийРРО #СОТАКаса #Cashalot #Cashalotоновлення #програмCashalot #СОТАКасаонлайн #sota #sotakasa #купитьСОТАКаса #придбатисотакаса #придбатиCashalot


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: