Кодування товарів/послуг у програмних та класичних касах. Порівняємо

Кодування товарів/послуг у програмних та класичних касах. Порівняємо

Суть програмування полягає в тому, що кожному виду товару, який є у продажу, надається артикул та штрих-код, за допомогою яких можна визначити назву та ціну товару, яка буде відображена в чеку.

Кодування товарів у класичних касах.

Щоб проводити розрахункові операції через класичний касовий апарат ,його потрібно зареєструвати в органах ДПС, правда, зробити це можливо тільки після укладання договору з ЦСО, який його програмуватиме, вводитиме в експлуатацію, виконуватиме технічне обслуговування, гарантійний та післягарантійний ремонт.

У зв'язку з тим, що кодування товару в класичній касі потребує певного рівня знань, такі апарати для програмування необхідно відправляти до ЦСО. Іншими словами, щоразу при оновленні асортименту касу необхідно буде знову везти до ЦСО, що призведе до додаткових витрат фінансів та часу.

Кодування товарів у програмних касах

Програмні каси СОТА Каса або Cashalot дозволяють швидко заповнити номенклатуру товарів ,навіть новачкові, трьома способами:
•  перейти до розділу «Номенклатура» та відсканувати штрих-код товару та внести додаткові дані про товар;
•  у розділі «Номенклатура» натиснути кнопку «Додати» (+) та внести необхідні дані до картки;
•  у розділі «Номенклатура» натиснути кнопку «Імпорт» і перенести список продуктів та/або послуг з файлу у форматі *.DBF або *.CSV.

У програмній касі, на відміну від класичної, додати товар може навіть касир під час відкритої зміни. Для цього йому достатньо буде відкрити розділ «Номенклатура» та внести інформацію про новий товар/послуги.

Кодування нового товару не займе більше 5 хвилин, після чого можна буде відразу проводити розрахункові операції та надавати покупцеві чек.

Класичний РРО або Програмний РРО: особливості кодування товарів.

Класична каса має фіскальну пам'ять, де фіксуються і зберігаються всі фіскальні дані, конструкція якої забезпечує (згідно з вимогами Закону про РРО) занесення, зберігання і багаторазове зчитування підсумкової інформації про обсяг розрахункових операцій, яку неможливо змінити або знищити без пошкодження самого пристрою фіскальної пам'яті.

На відміну від класичної каси, програмна каса не має свого вбудованого пристрою фіскальної пам'яті, адже вона передає через Інтернет фіскальну інформацію щодо кожної операції відразу до бази на фіскальний сервер податківців.

Залишились питання? Команда «Інтелектуального сервісу» допоможе вам розібратися у всіх нюансах кодування товарів та послуг у програмних касах.

РРО #програмнийРРО #СОТАКаса #Cashalot #Cashalotоновлення #програмCashalot #СОТАКасаонлайн #sota #sotakasa #купитьСОТАКаса #придбатисотакаса #придбатиCashalot
 

‼️з 9.00 до 18.00 БЕЗ ВИХІДНИХ‼️

+380950364004
+380980364004
+380730364004

 

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: