Конференція з розробником ПРРО СОТА Каса та Cashalot

Конференція з розробником ПРРО СОТА Каса та Cashalot

29 жовтня в Полтаві пройшла конференція з представниками «Linkos Group», розробника програми M.E.Doc, вебсервісу СОТА та програмних РРО Сота Каса та Cashalot

Наші працівники та партнери зібралися, щоб обговорити тему електронного документообігу (ЕДО) та програмних РРО.

На конференції також виступали керівниця «Linkos Group» Олеся Линник та СЕО Linkos Group Олеся Білоусова.

Представники розробника поділились останніми досягненнями та оновленнями ЕДО-продуктів: M.E.Doc.Бізнес, СОТА, FlyDoc.

Вони вже роками забезпечують миттєвий обмін документами та допомагають автоматизувати роботу на більшості українських підприємств. 

Але оскільки вже з 1 січня реєструвати свої розрахункові операції мають майже всі підприємці в Україні, акцент все ж був зроблений на програмних РРО Cashalot та Сота Каса.

ПРРО стали сучасною альтернативою класичним касовим апаратам. Окрім того, що вони мають повний функціонал для реєстрації розрахункових операцій на сервері ДПС, вони ще й дозволяють почати роботу з касою за лічені хвилини.

Так, суб’єкти господарювання, що працюють з апаратними РРО отримали можливість використовувати більш вигідне та зручне рішення.

Лише за рік існування програмних реєстраторів загальна кількість зареєстрованих ПРРО склала понад 100 тисяч кас. 
 

Наразі нам вдалось впровадити понад 500 програмних кас для клієнтів. Всі вони працюють у різноманітних сферах діяльності: від роздрібної торгівлі, туризму чи громадського харчування до надання медичних послуг.

Ми хочемо ставати кращими та розвиватися, приносити більше користі клієнтам та полегшувати їх роботу. 
 

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Читайте також: