З 1 жовтня Україна має повністю відмовитися від паперового документообміну

З 1 жовтня Україна має повністю відмовитися від паперового документообміну

Таке завдання поставив прем’єр-міністр Олексій Гончарук перед міністром Кабінету міністрів Дмитром Дубілетом під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським 2 вересня 2019 року.

«З 1 жовтня ми повинні повністю відмовитися від паперового документообігу. Ми плануємо заборонити використання і обмін між держорганами папірцями», — сказав прем’єр.

Він додав, що це складне завдання, оскільки потрібно синхронізувати системи між великою кількістю органів. Однак прем’єр вважає його реалістичним.

Також він заявив, що наступний - 2020 рік стане роком тотальної цифровізації країни, це означає, що після 2020 року українська держава має бути повністю в смартфоні.

Міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет також заявив, що поки що йдеться про документообмін між установами! А повна диджиталізація документообігу - це завдання на найближчі один-два роки. Отже всі організації чекає також поступовий перехід на Електронний документообмін.

Ціль в автоматизації та переході з паперової форми документообігу на електронну з використанням новітніх технологій ставить перед собою і Група IT-компаній «Інтелектуальний сервіс».

Наразі є ціла низка рішень, які забезпечують можливість електронного документообміну між підприємствами будь-яких форм власності, та в повному обсязі відповідають всім нормам чинного Законодавства України.

До одного з найпоширеніших та популярних можна віднести програмне забезпечення M.E.Doc та веб-сервіс СОТА, за допомогою яких вже зараз можна запроваджувати саме електронну форму документообігу на підприємстві. І це вже декілька років активно використовується на практиці як державними так і господарськими організаціями.

Також за останні півроку великої популярності набрало рішення FlyDoc, яке дозволяє обмінюватися електронними документами безпосередньо з облікової системи 1С!

В вищезгаданих програмах це можна робити за лічені хвилини. Тим самим зменшуються витрати часу та коштів на їх друк, відправку та доставку. При цьому робота Вашого підприємства повністю відповідає всім умовам чинного Законодавства.

Всі можливості вищезгаданних рішень для безболісного переходу Вашого підприємства на Електронний документообіг Ви можете знайти на нашому сайті intelserv.net.ua. Також маєте можливість як замовити собі програмний продукт на сайті так і задати питання нашим кваліфікованим спеціалістам через online-чат та за Контактними номерами телефонів: (095) 0364004, (098) 0364004, (073) 0364004.

Адже ми цінуємо Ваш час!

Детальніше про Електронний документообмін

Автор: Рибалко Максим

__________________________________________________________________________

Долучайтесь до нас в Instagram та facebookна Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

!Дізнатися більше новин Ви також зможете на нашому каналі в >>> Telegram.

Читайте також: