ВРУ підтримала продовження заборони на 1С та російські соцмережі

ВРУ підтримала продовження заборони на 1С та російські соцмережі

13 травня ВРУ прийняла постанову про схвалення пропозицій щодо продовження строку застосування персональних спецекономічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)

13 травня 2020 року Верховною Радою прийнято Постанову №3319 «Про схвалення пропозицій щодо продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Постанову прийнято у зв’язку з триваючою збройною агресією Російської Федерації проти України, сприянням і фінансуванням нею терористичної діяльності в Україні, що призвело до порушення територіальної цілісності України, прав і свобод її громадян, тимчасової окупації частини її суверенної території, численних людських жертв, реальних та потенційних загроз національним інтересам, безпеці і суверенітету, відповідно до положень ч. 1 ст. 5 та ст. 4 Закону України «Про санкції».


Читати також:

Допомога по частковому безробіттю. Рада прийняла важливі зміни

Важливі зміни та події у травні

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram або ж:


Верховна Рада України постановила:

  1. Схвалити та внести на розгляд Ради національної безпеки і оборони України пропозицію щодо продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), відповідно до Рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» (з наступними змінами), що було введено в дію Указом Президента України від 15 травня 2017 року №133/2017.
     
  2. Рекомендувати Раді національної безпеки і оборони України прийняти рішення про продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), відповідно до Рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» (з наступними змінами), що було введено в дію Указом Президента України від 15 травня 2017 року №133/2017.

 

Джерело Верховна Рада України та «Дебет-Кредит»

Редактор: Ковальова Альона, контент-спеціаліст ГК Інтелектуальний сервіс


Долучайтесь до нас в Instagramfacebook та Telegram на Вас чекають:

  • корисні лайфхакиenlightened
  • актуальні новиниyes
  • та розважальна рубрикаlaugh

Читайте також: