Повідомлення про внесення чергового платежу за ліцензію в M.E.Doc

Повідомлення про внесення чергового платежу за ліцензію в M.E.Doc

ДПС періодично звертається до суб’єктів господарювання з нагадуванням подбати про внесення чергового платежу за ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального. Після чого – не забути надати до органу ліцензування визначені Законом України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» заяву (щодо внесення чергового платежу) та копію платіжного документа з відміткою банку про сплату.


Читайте також:

Спрощена робота з ЄСВ у програмі «M.E.Doc»

Кому потрібні ПРРО та коли ними користуватись

Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, звертайтесь з питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger


Розробник програми М.E.Doc потурбувався і вніс можливість слідкувати за повідомленнями ДПС щодо внесення платежів за ліцензію.

Так у розділі Облік акцизного податку додана нова функція - опрацювання Повідомлення про внесення чергового платежу за ліцензію, яка доступна з оновлення 11.02.022.

ДПС здійснює автоматичну розсилку повідомлень про закінчення терміну чергового платежу за ліцензію, призупинення дії ліцензії або анулювання ліцензії.

Повідомлення про внесення чергового платежу за ліцензію (J/F1405901) формується у ДПС та надсилається адресату за 30, 20, 10 та 5 днів до дати оплати ліцензії.

Переглянути та опрацювати документи щодо ліцензії або отримані Повідомлення від ДПС можна скориставшись сервісом Ліцензійна справа (Рис. 1).

Рис. 1

Повідомлення доступні у розділах Облік акцизного податку - Реєстр ліцензій (пальне) та/або Реєстр ліцензій (спирт, алкоголь, тютюн) відповідно до типу ліцензії.

За замовчуванням, вони відображаються у Реєстрі червоним кольором (Рис. 1). Це означає, що користувачу слід внести черговий платіж за ліцензію.

Для опрацювання Повідомлення виконайте наступні дії:

1. Оберіть Повідомлення, відповідно до якого за ліцензію вже виконано платіж.

2. У пункті головного меню Правка або у контекстному меню оберіть команду Платіж виконано. Команда доступна лише для отриманого та неопрацьованого Повідомлення (воно позначено червоним кольором), що виділено у відповідному Реєстрі (Рис. 2).

Рис. 2

3. Після чого Повідомлення набуває стану Виконано та відображається у реєстрах чорним кольором. У колонці Виконано проставляється відповідна позначка (Рис. 3).

Рис. 3

Тепер розглянемо як здійснити перегляд документів за номером ліцензії

1. На панелі Фільтр у блоці Дата документа або Дата модифікації оберіть період часу для відображення документів.

2. У блоці Ліцензійна справа введіть номер ліцензії та натисніть кнопку Показати у нижній частині панелі Фільтр.

3. Тепер у таблиці Реєстру будуть відображені лише записи з документами щодо вказаної ліцензії за обраний період (Рис. 4).

Рис. 4

Сподіваємося інформація була для вас корисною і ви використаєте даний лайфхак у своїй роботі.

 

 

Джерело: M.E.Doc та Офіційний портал ДПС у Вінницькій області 

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: