Як автоматично заповнити Об'єднану звітність?

Як автоматично заповнити Об'єднану звітність?

Нам вже двічі довелось звітуватись по Об'єднаній звітності з ПДФО та ЄСВ. І ось вже знову потрібно готуватися до нового звітного періоду. 

А це означає, що знову доведеться шукати помилки, розбиратися чому не сходяться цифри, розбиратися, як правильно внести спецстаж, який тип нарахування проставляти, шукати актуальні дати прийняття на посади тощо.

Швидше за все, багато хто зіткнеться з такими питаннями. Але знаєте у кого їх точно буде менше? 

У тих, хто крім подачі звітів з програмного забезпечення M.E.Doc веде розрахунок заробітної плати в модулі «M.E.Doc.Зарплата». Чому, спитаєте ви? Давайте для початку розберемось, що це за модуль.
 

Модуль M.E.Doc.Зарплата

Якщо стисло, це модуль програмного забезпечення M.E.Doc, який дозволяє розраховувати і нараховувати заробітну плату по найманим співробітникам та вести облік та управління персоналом на підприємстві чи ФОП.
 

Можливості модулю

Потрібно буде лише раз внести дані в особисті картки працівників (персоніфіковані дані, оклад, нарахування, утримання, графік роботи, пільги, спецстаж тощо) і програма автоматично розрахує суму заробітної плати, єдиного внеску, донарахування різниці між мінімальною зарплатою, суми утриманих податків, лікарняні по середній, відпустки та всі інші розрахунки,  що стосуються заробітної плати працівників. 

Крім того, «M.E.Doc.Зарплата» сформує розрахункову відомість з усіма даними.

А однією з головних переваг цього модуля є те, що буквально в два кліка ми можемо АВТОМАТИЧНО заповнити Об'єднаний звіт на підставі всіх цих зарплатних даних співробітників. А отже, значно зекономить ваш час і дає вам можливість мінімізувати ймовірність помилки при заповненні звіту. Оскільки всі операції щодо розрахунку та заповнення звітів відбуваються в одній програмі, за єдиним алгоритмом.
 

Модуль «M.E.Doc.Зарплата» має чималий функціонал, дізнатись більше про який ви можете в наших статтях у блозі за посиланням.  

Хочете дізнатися більше, телефонуйте нам на лінію консультації за номерами телефонів:
0980364004, 0950364004, 0730364004.

А також пишіть нам ваші питання до чат-боту.

А також дивіться серію відео про модуль «M.E.Doc.Зарплата», де ми ділимось цікавою інформацією по роботі і можливостям модулю. 

Відео дивіться за посиланням.

 

Автор: Назар Кириченко, сертифікований спеціаліст групи компаній Інтелектуальний сервіс

 

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: