Як встановити M.E.Doc на інший комп’ютер?

Як встановити M.E.Doc на інший комп’ютер?

Ми з’ясували, що чимало користувачів програми M.E.Doc шукають в мережі Інтернет інформацію, як встановити програму M.E.Doc на інший комп’ютер. 

Що ж, якщо ви шукали відповіді, тоді ми надамо їх вам у цьому матеріалі.

Припустимо, що ви вирішили замінити комп’ютер, на якому зберігається програма M.E.Doc, але як перенести програму на новий ПК?

Насправді все досить просто!
 

Зверніть увагу, що ми розповідаємо як перенести локальний M.E.Doc

Для перенесення мережевої чи термінальної версії програми (M.E.Doc, в яких можуть працювати декілька осіб одночасно) радимо звернутись до нас в чат-бот, або ж на лінію консультацій. 

Процес перенесення таких версій програм мають більше нюансів, тому звертайтесь – ми вам допоможемо.

А ми продовжуємо!

 

Зробіть резервну копію

Існує декілька варіантів як це можна зробити. Найпопулярніший – при виході з програми. Натискаєте «Завершити роботу» (хрестик в правому верхньому куті) і у вікні, що з’явилось оберіть «Створити копію всієї бази». 

Зверніть увагу, що такий функціонал передбачає створення резервної копії усіх заведених до програми підприємств, а також користувацьких налаштувань (паролі, ролі, користувачі тощо).

Якщо ж в програму заведено декілька підприємств, а вам потрібно створити резервну лише по одній з них,  перейдіть в  «Адміністрування» - «Резервне копіювання».

Далі натисніть «Файл» - «Створити резервну копію»(Ctrl+N), оберіть «Резервна копія обраних підприємств» та поставте позначки напроти необхідних підприємств. Натискаємо «Ок», обираємо папку, куди буде збережено файл, та натискаємо «Зберегти». 

Докладніше про створення резервних копій ми розповідали тут.

Чудово резервна копія є, що далі?
 

Встановлюємо M.E.Doc на новий ПК

Завантажувати програму варто лише з сайту розробника: medoc.ua/download. Так ви точно не завантажите на ПК сумнівні файли.

Вам потрібно завантажити «Дистрибутив», обирайте останню версію.

Після завантаження відкриваємо zip-файл. Натискаємо «Далі», приймаємо умови ліцензійної угоди, обираємо «Локальний варіант» програми (якщо ви працюєте у M.E.Doc з одного ПК).

Виберіть бажане місце збереження програми та оберіть варіант встановлення програми – «Для всіх користувачів».

Все, встановлення почалось, після закінчення інсталяції відкривайте програму.

Після запуску програми з’явиться вікно для введення логіну та паролю користувача. Користувачів поки що ми не додавали (логін автоматично пропонується «Admin»), тому просто натискаємо «Далі». 

Тепер програма нам пропонує декілька варіантів продовження роботи. Ми з вами обираємо відновлення резервної копії.

Тепер нам залишається лише обрати папку де міститься наша резервна копія та обираємо файл.

Важливо! Якщо при цьому ви відновлюєте резервну копію з новішої версії програми, ніж та, що ви щойно встановили, то спочатку оновіть програму.

Зверніть увагу, якщо ви додаєте в програму M.E.Doc резервну копію з розширенням .zbf (резервну копію бази), всі дані що містились в програмі будуть видалені. Тому радимо використовувати такі резервні копії лише для встановлення на новий («чистий») M.E.Doc.  

А загалом – це все, що вам потрібно зробити для перенесення локального M.E.Doc на інший комп’ютер.

 

Потрібна допомога? Звертайтесь до нас в чат-бот або на лінію консультацій за телефонами: 098036400409503640040730364004.

 

Автор: Михайло Яремчук, контент-спеціаліст групи компаній Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: