Мінфін вніс зміни до форм акцизних накладних та заяв

Мінфін вніс зміни до форм акцизних накладних та заяв
Ключові слова: оновлені форми, порядок заповнення, платники акцизу
 

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що відповідно до пп. 212.3.4 п. 212.3 ст. 212, ст. 231, 232 роз. VI Податкового кодексу України Міністерство фінансів України наказом від 27.11.2020 р. № 729 затвердило оновлені форми.


Читати також:
Про заходи для підтримки платників податків
Єдиний Рахунок Працює
Діють нові розміри штрафів за порушення трудового законодавства
Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!


Цим Наказом зокрема, затверджено:

– форму заяви про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального або спирту етилового та/або акцизних складів;

– акцизну накладну форми "П";

– акцизну накладну форми "С";

– розрахунок коригування акцизної накладної форми "П";

– розрахунок коригування акцизної накладної форми "С";

– форму заявки на поповнення (коригування) залишку пального;

– форму заявки на поповнення (коригування) залишку спирту етилового.

Також затверджено Порядок заповнення акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального, заявки на поповнення (коригування) залишку спирту етилового.

Відповідно втратить чиність наказ Мінфіну від 19.06.2019 р. №262, яким затверджені старі форми документів для платників акцизу.

Цей наказ набере чинності протягом 30 днів з дня його офіційного опублікування, яке відбулося в "Офіційному віснику України" №101 (28.12.2020). Тобто нові форми будуть чинними з 27 січня 2021 року.

 

Джерело: Вісник та Дебет-Кредит

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

Читайте також: