Звіт з ЄСВ за січень 2021 року подавати не треба

Звіт з ЄСВ за січень 2021 року подавати не треба
Ключові слова: об'єднана форма, квартал, платник ЄСВ

Податківці у Львівській області повідомили, що місячні звіти за січень, лютий та березень 2021 року з єдиного внеску (Додаток 4) за старою формою вже не подаються. Платникам внеску потрібно буде щоквартально звітувати за новою об’єднаною формою.

За I квартал року звітність буде подаватись разом зі звітністю з єдиного податку за основним місцем обліку платника ЄСВ.


Читати також:
ФСС закликає пришвидшити подання заяв-розрахунків на виплату лікарняних
Уряд схвалив законопроект щодо посилення захисту працівників
В Україні посилять відповідальність за несплату податків
Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!


Форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого ЄСВ, за якою подається об’єднана звітність, було затверджено наказом Мінфіну від 15.12.2020 р. № 773.

Він містить інформацію щодо сум нарахованого ЄСВ, разом з розподілом по місяцях.

Розрахунок подають податкові агенти та платники єдиного внеску тільки у разі нарахування сум зазначених доходів платнику податку – фізичній особі податковим агентом, платником ЄСВ протягом звітного періоду.

Окремим повідомленням ДПС наголосила, що оновлені старі форми звітності з ЄСВ можна використовувати до 1 квітня для подачі звітності за 2020 рік й у випадку ліквідації — до 28 лютого. Для ФОПів обмеження встановлено до 1 квітня. Це означає, що у разі ліквідації у 2021 році до цієї дати подаємо ще старі форми. Проте наказ про ці строки та скасування старих форм ще знаходяться на реєстрації в Мін'юсті.

 

Джерело: Дебет-Кредит

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп

Читайте також: