Ми вже рік впроваджуємо ПРРО. Ділимось досвідом

Ми вже рік впроваджуємо ПРРО. Ділимось досвідом

Майже рік тому (01.08.2020) законотворці внесли зміни до Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», за якими програмні реєстратори розрахункових операцій суб’єкти господарювання можуть використовувати на рівні зі звичайними РРО (класичними апаратами). 

За цей рік сотні підприємців та організацій довірили нам впровадження програмних РРО.  І деякі з них вже майже рік використовують ПРРО СОТА Каса та Cashalot

Нам довелось співпрацювати з представниками найрізноманітніших сфер діяльності.Саме тому, ми вирішили підбити підсумки цього року щодо впроваджених ПРРО, а також поділитись досвідом, що ми отримали за цей час.
 

Кав’ярня

Серед перших наших клієнтів згадується кафе-кав’ярня Biella Caffe, що знаходиться в місті Одеса.

Згідно з Законом «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування» підприємство було зобов'язане реєструвати чеки. Бухгалтер Ірина зупинилась саме на ПРРО СОТА Каса. Остаточним аргументом для придбання програми стала можливість роботи з будь-якого пристрою. 

«Якщо в майбутньому в мене також будуть підприємства, яким потрібно буде ПРРО, я напевно, також оберу СОТА.Каса», – підсумувала бухгалтер.

Кейс впровадження СОТА Каса для кав’ярні читайте за посиланням
 

Реалізація медичного обладнання

Дещо згодом нам довелось попрацювати з представниками більш незвичних сфер діяльності.

До нас звернулись представники «Торгового дому «Прозерпіна», що спеціалізується на продажу медичного обладнання, хімічних реактивів та лабораторного посуду. 

Вимог до реєстратора було чимало: потрібна була мобільність каси, розрахунок ставки ПДВ в чеку, можливість вказати код УКТЗЕД  для товару, можливість формування чеку зі знижкою.  

З ПРРО СОТА Каса вдалось легко задовольнити всі ці вимоги. Докладніше про цей кейс читайте тут.
 

Стоматолог

З представниками медичної сфери нам також довелось досить тісно попрацювати.

Перший хто спадає на думку, це звичайно ж стоматолог-підприємець ФОП Павленко Володимир Петрович. Дуже цікава людина та справжній професіонал своєї справи.

Лікар прагнув знайти найкращий серед наявних варіантів. Від класичного РРО відмовився відразу через його високу вартість та щомісячну абонентську плату. Зрештою, все ж таки обрав нас.

«Я і абсолютно всі мої колеги, що придбали СОТА Каса, були приємно здивовані роботою спеціалістів з Програмних РРО, їх доброзичливістю та терпінням», – поділився Володимир Петрович.

Кейс впровадження ПРРО для Володимира Петровича читайте за посиланням.
 

Інтернет-магазин

Зручною СОТА Каса виявилась і для інтернет-продажів. До нас звернувся Градовський Сергій Федорович. Разом з дружиною він займається реалізацією товарів для здорового способу життя.

Підприємець вирішив звернутись до нас після того, як перевищив ліміт доходу в розмірі 1 млн за результатами 2020 року.

Позитивні відгуки та рекомендації друзів остаточно переконали його обрати саме СОТА Каса. Довго вагатись не довелось.

Однак, найбільше Сергія Федоровича вразив наш сервіс: «Великою перевагою є повна технічна підтримка з питань роботи каси, тому я задоволений, що знайшов саме вас!».

Цей кейс ми залишаємо тут.
 

Серед користувачів, які обрали ПРРО Cashalot також є представники найрізноманітніших сфер.

Радимо вам ознайомитись з їх кейсами:

кейс впровадження ПРРО Cashalot для лікаря-остеопата; 

кейс впровадження ПРРО Cashalot для роздрібної торгівлі (реалізація натуральних солодощів);

кейс впровадження ПРРО Cashalot для бази відпочинку. 

 

Насправді цікавих підприємців, про які варто ще сказати, чимало. Але на сьогодні це все. 

Слідкуйте за нашими публікаціями, адже скоро розповімо про впровадження ПРРО для підприємства, що займається реалізацією побутової техніки.

З будь-яким питаннями звертайтесь до нас в чат-бот, або на лінію консультацій. Ми обов’язково допоможемо!

 

Автор: Михайло Яремчук, контент-спеціаліст групи компаній Інтелектуальний сервіс

РРО #програмнийРРО #СОТАКаса #Cashalot #Cashalotоновлення #програмCashalot #СОТАКасаонлайн #sota #sotakasa #купитьСОТАКаса #придбатисотакаса #придбатиCashalot


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: